Treci la conținutul principal

ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU FESTIVALUL DE TEATRU SCURT 2017

Categoria:

Teatrul „Regina Maria” din Oradea anunţă startul înscrierilor la cea de-a XXIII-a ediţie a Festivalului de Teatru Scurt. Evenimentul, unic în peisajul teatral românesc, se va desfăşura în perioada 24 septembrie – 1 octombrie 2017.
Înscrierile au început din data de 20 martie şi vor dura până în 1 iunie 2017. Spectacolele selectate pentru a participa la secţiunea concurs vor fi anunţate până la data de 1 iulie 2017.
Criteriile principale de înscriere sunt următoarele: spectacolele trebuie să se încadreze în specificul Festivalului de Teatru Scurt (maximum 90 de minunte fără pauză) şi trebuie să fi avut premiera după data de 15 iunie 2016.
Festivalul propune şi un concurs de creaţie dramatică, lansat în parteneriat cu Revista de Cultură „Familia”, care are ca obiectiv fundamental încurajarea dramaturgiei româneşti originale, cu precădere a teatrului scurt. Cei care sunt interesaţi de creaţie dramatică, pot trimite lucrări pe adresa Teatrului Regina Maria până la data de 1 iulie 2017 (data poştei).
Pentru mai multe informaţii legate de regulamentul celor două concursuri, vă rugăm să consultaţi site-ul Teatrului Regina Maria:
Link aici > start-la-inscrierile-pentru-fts-2017
sau să ne contactaţi la adresa de e-mail:  ftsoradea@gmail.com.

Persoana de contact:
Victoria Balint
Director logistică şi comunicare
0730 009 507

Aşteptăm cu interes propunerile dumneavoastră!

PARTENERI PRINCIPALI


PARTENERI

Sponsori

Parteneri Media

Organizatori

Cu sprijinul