Treci la conținutul principal
Categoria: ,

NOAPTE BUNĂ, MAMĂ!

11 IUNIE, ora 17:00
Locația: Sala Transilvania
Teatrul Mic București 

de Marsha Norman, regia: Vlad Massaci

Durata spectacolului: 1 h 20 min

Traducerea: Alexa Băcanu
Regia artistică: Vlad Massaci
Scenografia: Ioana Pashca

Distribuția:
Jessie – Andreea Grămoșteanu
Thelma – Dana Dembinski-Medeleanu

„Noapte bună, mamă!”de Marsha Norman este un text apărut în programul „Teatru pentru actori… și numai cu actori” al Teatrului Mic. Acesta este un program care își propune să se concentreze mai mult pe detaliile interpretării actoricești și mai puțin pe viziunea regizorală. Deci, lucrul cu actorul este ceea ce primează. Repetițiile la spectacol s-au desfășurat în bună parte pe Zoom, lucru care a și dus la ideea spectacolului, cum veți vedea.

„Noapte bună, mamă!” povestește despre relația dintre o fiică care își anunță mama că se va sinucide. Prilej cu care sunt spuse lucruri nespuse, aflate amănunte ascunse cu grijă, reglate conturi până acum nereglate.

Sunt sigur că ne vom regăsi cu toții în personajele Marshei Norman! Închei invitând spectatorii la întâlnirea cu două minunate actrițe ale Teatrului Mic, Andreea Grămoșteanu și Dana Dembinski.

Vlad Massaci

Piesa de teatru „Noapte bună, mamă!” scrisă de autoarea americană Marsha Norman a câștigat în anul 1983 premiul Pulitzer și a fost nominalizată pentru Premiile Tony, la categoria „Cea mai bună piesă”.

„Piesa a fost pusă în scenă pentru prima oară pe Broadway de Dann Byck, Wendell Cherry, The Shubert Organization și Frederick M. Zollo. Producție originală regizată de Tom Moore.

Piesa a fost pusă în scenă pentru prima oară de către American Repertory Theatre, Cambridge, Mass.”

TRAILER

Alte Evenimente

Concert ZDOB și ZDUB

Categoria: ,

4 IUNIE, ora 21:00
Locația: Piața Unirii

MASS

Categoria: ,

5 IUNIE, ora 17:00
Locația: Sala Transilvania
| Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și Unteatru

PARTENERI PRINCIPALI


PARTENERI

Sponsori

Parteneri Media

Organizatori

Cu sprijinul