OPEN
Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Bihor

26 septembrie 2017 17:00 - 18:30 Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Bihor

Spectacolul pornește de la un cadru larg al ofertelor de club care promit plăceri și regăsiri ale sexualității. Prin căutările în propriile povești și dorințe spectacolul atinge, într-un mod complex și personal, diferitele forme ale iubirii contemporane. Unde și cum ne mai găsim liniștea în conceptele de „single” sau „open”? Cum ajungem să ne exorcizăm dorința de tandrețe și cum ne raportăm astăzi la „marea iubire”? Care sunt metodele actuale prin care se poate reaprinde pasiunea în cuplurile longevive? Mai există astăzi cupluri perfecte?

Echipa spectacolului OPEN și-a propus de la început să vorbească publicului despre orice tip de practică ce unora le poate aduce împlinire, iar altora le poate crea repulsie. Spectacolul abordează tema sexualității, punând pudoarea în paranteză, și chestioneze în ce măsură societatea și familia instalează în fiecare dintre noi tipare de care cu greu ne putem desprinde.

Cu: George Albert Costea
Regia: Leta Popescu
Dramaturg: Ana Cucu Popescu
Sound design: Mihai Moș
Video: ousia
Tehnic: Attila Almási

Producător: Asociația Reciprocă în parteneriat cu Federația Fabrica de Pensule și Asociația GroundFloor Group

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani!

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de marți până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.

Vă aşteptăm la teatru!

CUMPĂRĂ BILET!